Home Marjolijne  Consult  Tarieven  Contact  Cursus  Route  
   
   
 Meer over Homeopathie
 
 Wat is homeopathie?
  - Potentiëren
  - Geneesmiddelen
 Kinderen
 CEASE-therapie
 Algemeen
 Nieuws
 Links
 

 

Artikelen
 
Griep
Hooikoorts
Koemelkallergie
Kinkhoest
Klachten na medicijngebruik
Koorts bij kinderen
Overgangsklachten
PMS
Problemen na vaccinatie
Tandheelkundige ingrepen
Ziekte van Lyme
Ziekte van Pfeiffer
Zwangerschap
 

 

 

 

 

 

CEASE

CEASE Therapie staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression

CEASE Therapie, ontwikkeld door homeopathisch arts Tinus Smits, en is een zeer effectieve methode om autisme te behandelen. Kinderen en Volwassen met aanverwante gedrags- en ontwikkelingsstoornissen zoals Syndroom van Asperger, PDD-NOS, McDD, Rett Syndroom, ADHD, ADD, CD en ODD worden ook met deze methode behandeld. Maar ook koemelkallergie, voedselallergie, herhaalde oor- en oogontstekingen en eczeem bij baby's en kinderen kunnen met deze methode worden aangepakt. CEASE-therapie is inmiddels zo breed inzetbaar dat je ook aan andere moderne ziektes kan denken zoals Borrelia (ziekte van Lyme), MS, ME, zwangerschapsproblemen, reuma, colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn e.a.

In de praktijk blijkt dat autisme en andere moderne ziektes een stapeling van verschillende oorzaken zijn, waarvan bij zo'n 70-80% vaccinaties mede verantwoordelijk zijn, bij 80-90% zijn ook toxische medicijnen en andere stoffen betrokken en bij ongeveer 5% zijn ook nog doorgemaakte ziektes betrokken.

De behandeling

De behandeling bestaat uit het stap voor stap ontstoren van de belangrijke stressmomenten uit het verleden (vaccins, medicatie, intoxicaties, ziektes) die hebben geleid tot het ontstaan van het ziektebeeld.

Met isotherapie, een vorm van homeopathie die de toxische (giftige) stoffen als homeopathisch geneesmiddel gebruikt, kan de verstorende werking op het kind worden uitgewist.

Om het herstel van de hersenen en het immuunsysteem te bevorderen worden orthomoleculaire voedingssupplementen zoals Omega-3 vetzuren (hersenen), Vitamine C complex (immuunsysteem), zink (binding zware metalen) en magnesium (zenuwstelsel) voorgeschreven.

Bijzondere aspecten van het autistisch gedrag, die niet direct verbonden zijn met de toxische stoffen, worden behandeld met klassieke homeopathie of Inspiring Homeopathy.
 

Factoren die tot stress kunnen leiden
 • Vóór de zwangerschap bij vader en moeder: ziektes zoals pfeiffer, ziekte van lyme, depressie en hun medicijngebruik, vaccins (griepvaccin, tropenvaccins, herhalen Tetanus, Hep A en B)
   
 • Tijdens de zwangerschap: medicijngebruik, tandheelkundige behandeling, infecties
   
 • Bevalling: weeënopwekkers en pijnbestrijding
   
 • De eerste twee levensjaren van het kind: vaccinaties, hormoonzalven, antibiotica, narcose bij plaatsen van buisjes, inhalers (pufjes) bij bronchitis of astma
   
 • Medicatie: alle medicatie die is toegediend kunnen meewerken aan een opeenstapeling van stress
   
 • Voeding: bereiding van voeding in de magnetron
   
 • Milieu invloeden: zware metalen en plastics
Aanbevolen boeken


AUTISME de wanhoop voorbij

CEASE Therapie. Homeopathie biedt de oplossing.

In dit baanbrekende boek onthult Dr. Tinus Smits zijn stap-voor-stap methode, die hij bij meer als 300 kinderen met Autisme heeft toegepast. In veel gevallen hebben de ouders hun kind 100% genezen verklaard; in anderen gevallen is het genezingsproces in volle gang en is er sprake van significante verbeteringen. Zijn therapie is hoofdzakelijk gebaseerd op Isotherapie, een vorm van homeopathie die het mogelijk maakt om de oorzaken van autisme bij kinderen op te sporen en te verwijderen.
ISBN: 9789076189376
 

Meer informatie over Tinus Smits
Tinus Smits heeft zich meer dan 30 jaar in de homeopathie verdiept. Eerst als lekenhomeopaat en vervolgens als homeopathisch arts heeft hij een ruime ervaring opgedaan.
www.tinussmits.nl
 
Internationale CEASE therapie website
www.cease-therapie.nl
 

CEASE therapie op facebook
   

   
         
       

 

  Homeopathie Drimmelen
Kuipershoek 15
4924 BV Drimmelen
Contact
info@homeopathieschipper.nl
Tel +31(162) 68 41 57

   
       

Marjolijne Schipper © All rights reserved