Home Marjolijne  Consult  Tarieven  Contact  Cursus  Route  
   
   
 Meer over Homeopathie
 
 Wat is homeopathie?
  - Potentiëren
  - Geneesmiddelen
 Kinderen
 CEASE-therapie
 Algemeen
 Nieuws
 Links
 

 

Artikelen
 
Griep
Hooikoorts
Koemelkallergie
Kinkhoest
Klachten na medicijngebruik
Koorts bij kinderen
Overgangsklachten
PMS
Problemen na vaccinatie
Tandheelkundige ingrepen
Ziekte van Lyme
Ziekte van Pfeiffer
Zwangerschap
 

 

 

 

 

 

Marjolijne Schipper


Klassieke homeopathie is een compleet andere manier van genezen dan in de reguliere geneeskunde gebruikelijk is. In de Klassieke Homeopathie wordt het immuunsysteem geactiveerd, zodat je eigen lichaam weer in balans komt en je zelfgenezende vermogen de klachten oplossen. Dit alles door goede gesprekken en een juist homeopathisch geneesmiddel, wat van natuurlijke grondstoffen gemaakt is. Ik wist niet dat homeopathie zo krachtig kon zijn.  

Deze unieke en krachtige eigenschappen van homeopathie is mijn passie geworden en daarom heb ik de 6-jarige opleiding voor Klassiek Homeopaat gevolgd in Amersfoort aan de school voor homeopathie die ik in 2009 heb afgerond.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH.

Hiervoor heb ik 10 jaar een website gehad over koemelkallergie bij kinderen, omdat onze 4 kinderen koemelkallergie hadden en ik veel informatie verzameld had en wilde delen met andere ouders.

Na mijn middelbare school heb ik de HBO-opleiding afgerond aan de Agrarische Hogeschool in Utrecht studierichting tuinbouw.  Ik heb gewerkt bij de Dienst Landbouwvoorlichting, als selecteur en veredelaar voor zomerbloemen en potplanten bij een veredelingsbedrijf, en als productmanager in de zomerbloemen. 

Ik hoop dat  veel mensen met de homeopathie in aanraking mag brengen en dat ze zelf de krachtige werking ervan mogen ervaren.

Verdieping in de homeopathie
De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd over de volgende medische onderwerpen: menstruatieklachten, zwangerschap, bevalling en kraambed, klachten bij baby's en kleine kinderen, kinderziektes, gedrags- en leerproblemen, autisme, darmklachten, huidziekten, gynaecologie/urologie, luchtwegen, allergie, overgangsklachten, kanker, ouderen en palliatieve zorg.

Extra specialisaties:

 • CEASE-therapie
 • Banerji-protocollen

   
         
       

 

  Homeopathie Drimmelen
Kuipershoek 15
4924 BV Drimmelen
Contact
info@homeopathieschipper.nl
Tel +31(162) 68 41 57

   
       

Marjolijne Schipper © All rights reserved